Nieuws
Mall biedt 2e Pinksterdag P+R aan bij ADO Stadion

Om bezoekers een alternatief te bieden omdat er tijdens 2e Pinksterdag grote drukte verwacht wordt, biedt de Mall op maandag 29 mei de mogelijkheid om gebruik te maken van een P+R bij het ADO Stadion.

Voor elke auto die lang parkeert op de P+R, blijft een plek vrij bij de Mall, die meerdere keren per dag gebruikt wordt door mensen die kort parkeren. Doordat er meer plek is bij de Mall zijn er minder auto’s die in de wijken rondom de Mall een parkeerplek zoeken. Daardoor is er ook minder zoekverkeer en stroomt het verkeer beter door. Zo kunnen zowel bezoekers als inwoners makkelijker op hun bestemming komen.

Bezoekers kunnen via de website van Westfield Mall of the Netherlands (nl.westfield.com) een gratis parkeerplek inclusief gratis vervoer naar de Mall reserveren. Met de bus worden zij vanuit het ADO stadion naar de HTM tramhalte gebracht. En vervolgens stappen ze voor de ingang van de Mall uit. De P+R is op 2e Pinksterdag van 9.00-21.00 uur open.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter