Nieuws
Nog jaren wachten op parkeerterrein

De aanleg van een parkeerterrein met 62 plaatsen achter de Venestraat in Leidschendam laat nog jaren op zich wachten. De gemeente wil er pas mee beginnen nadat op deze plek een appartementen gebouw met vijftien koopflats is gerealiseerd. Dat is een project van Waterland Real Estate. De ontwikkelaar is nu bezig met de bouw van nieuwe woningen Leidsekade 6-10 in Leidschendam, aan de noordkant van het beoogde parkeerterrein.

Het is de bedoeling dat de in- en uitgang van het parkeerterrein aan de kant van Toevluchtspad/De Tol komt. Begin 2024 moet daartoe een brug over een sloot worden aangelegd. Daarna wordt gewacht op de woningbouw. Wanneer die start en wordt afgerond is nog onduidelijk. Voor de brug en de aansluitende wegverbinding met De Tol is 965.000 euro uitgetrokken. De gemeente kocht de grond voor het parkeerterrein twee jaar geleden voor een kleine 350.000 euro.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter