Activiteiten
Ontmoeting pionier Haagse beat en Caribische muziek

Vrijdag 2 juni, de eerste festivaldag van Kaderock in Den Haag, staat in het teken van een samensmelting tussen de Haagse beatcultuur en het beste van de latin beat. In het speciale programma Haagse beat meets Latin beat spelen drummers van onder andere Cesar Zuiderwijks Drum Demons, The Motions en Livin’ Blues Xperience mee met acts als Masalsa, Massada en Trafassi en vice versa. De leiding van dit unieke festivalonderdeel is in handen van Cesar Zuiderwijk, Koen Herfst en Soeshiel Sharma. Ga voor meer informatie naar www.kaderock.com

Cesar Zuiderwijk en zijn drumvrienden Koen Herfst, Gabor Verwey en multi-instrumentalist Harrison Young ofwel de ‘Drum Demons’ spelen vrijdag 2 juni mee met de Caribische formaties op Kaderock. Top latin percussionisten als Soeshiel Sharma en Nippy Noya spelen op hun beurt weer mee bij de pioniers van de Haagse beat. Op die manier worden doelgroepen en genres samengebracht. De vrijdagavond wordt geheel in stijl afgesloten door de legendarische Nederlands-Molukse latin rockband Massada die dan ook zijn 50-jarig jubileum viert.

Line-up vrijdag 2 juni: Cesar Zuiderwijks Drum Demons; Trafassi; The Motions; Livin’ Blues Xperience; Masalsa; Massada; Gary Spacey; Cosmo; TRENTH; Now In Colour, Ready To Play.

Line-up zaterdag 3 juni: Hang Youth; Rudeboy plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA; Prins S. en De Geit; Ray Fuego; 4B2M; Sophie Straat; Antwerp Gipsy-Ska Orkestra; Babs; Pom; Temple Fang; Graceless; YoungRubbi;  MOVNT OLYMPVS; Toprot; Stickfigs; Heath; Le Musketrio; The Royal Glit & The Horny Horns.

Tickets: Dagticket tien euro, Passe-partout vijftien euro, bezoekers t/m 14 jaar gratis. www.kaderock.com

(foto Erick Hille: Soeshoel Sharma, Cesar Zuiderwijk en Koen Herfs)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter