Nieuws
Ap de Heus klaagt weer over afvalprobleem

Een nieuwe klaagzang van de zelfbenoemde wijkvertegenwoordiger Ap de Heus: ‘Ik heb de afvalroute gereden. Dat was van 2 tot 5 uur door Voorburg en heel veel mensen gesproken,  die heel bezorgd waren voor hun kinderen. Want er ligt  heel veel glas en gevaarlijke voorwerpen bij de containers, er was zelf een container met een open deur waar de kinderen zo in kunnen vallen. En er waren  al op zaterdag containers vol,  vertelden  de bewoners, waar ze dus de vuilniszakken naast de containers neer moesten zetten. Ik begrijp niet dat Avalex zaterdag de containers niet geleegd heeft, want ze weten via de sensor dat die vol waren. U ziet er word nog steeds geen oplossing gevonden  waar ik al 15 jaar tegen aan vecht om een mooi Voorburg te krijgen’. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter