Nieuws
Doe mee aan de Zomerlezen leesbingo
De bibliotheek Aan de Vliet heeft weer iets leuks: ‘De zomer is in zicht, dus meer tijd om lekker te lezen. Maar misschien heeft u geen enkel idee waar u moet beginnen met het lezen van die stapel ongelezen boeken. Daarom hebben we deze leesbingo bedacht. Hoe werkt het? Tussen 1 juni en 20 augustus gaat u 9 boeken lezen die te maken hebben met de onderwerpen van de leesbingo. Heeft u een boek uit? Plaats dan een foto van het boek op uw social media-account. Tag ons account en gebruik #badvzomerlezen. Doe dit voor alle 9 onderwerpen en lever dan uw volle kaart in bij de Bibliotheek aan de Vliet. Als u dit doet, maakt u kans om een boekenbon te winnen. De Zomerlezen leesbingo is bedoeld als een leuk steuntje in de rug voor uw leesgoals’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter