Nieuws
Tien miljoen voor Prinses Mariannelaan

Er komt ruim tien miljoen euro ter beschikking voor een herinrichting van de Prinses Mariannelaan in Voorburg. Dat heeft wethouder Jeffrey Keus bekend gemaakt. Daarnaast komen er ‘vele miljoenen’ voor een goede inpassing van de nieuwe tramlijn tussen Den Haag CS, Binckhorst en Rijswijk via de Binckhorstlaan (Voorburg-West), Prinses Mariannelaan en Geestbrug beschikbaar, aldus de bestuurder. Dat zal vorm gegeven worden in samenwerking met bewoners. In een recent beraad met een commissie uit de gemeenteraad sprak Keus nog over ‘tientallen miljoenen euro’s’ voor de inpassing van de trambaan. Over het geld voor de Prinses Mariannelaan repte hij helemaal niet. Het gaat dan om het stuk tussen Stationsplein en Binckhorstlaan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter