Nieuws
Afsluiting Vlietbruggen blijft zoals gepland

De Kerkbrug in Voorburg wordt tijdens de zomervakantie (juli-augustus) enige tijd afgesloten voor het verkeer in verband met groot onderhoud; de Wijkerbrug rond de herfstvakantie (september-oktober). Er is anderhalf jaar over de afsluitingen onderhandeld. De gemeente staat ook achter de nu gekozen perioden. Het is bovendien te laat nu nog iets te wijzigen.

Dat heeft wethouder Marcel Belt de gemeenteraad bericht in antwoorden op vragen van het CDA-gemeenteraadslid Lieke Muller. Formeel hadden de bruggen al in 2015/2016 onderhoud moeten krijgen. De bruggen zijn in beheer bij de provincie Zuid-Holland.

De gemeente wilde dat beide bruggen in de zomervakantie aangepakt werden, de ene na de andere. Dat kon echter niet. Dus is gekozen de Kerkbrug eerst te doen omdat daar veel scholieren gebruik van maken en er bovendien een sportcomplex tegenover ligt. Daarnaast zijn alle belanghebbenden in de omgeving bevraagd, ook de leiding van de Sint Maartensschool naast de Wijkerbrug.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter