Nieuws
Steekpartij bij kapperszaak

Twee aanhoudingen, waarvan één kapper. Dat is het resultaat van een steekpartij,woensdag rond 12 uur, bij kapperszaak De Ster, Koningin Julianaplein in Voorburg. Eén van de twee mannen is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Volgens twee getuigen ging aan het steekincident een vechtpartij vooraf: ‘Het ging heel snel. Er werd binnen in de zaak gevochten en toen is er al vrij snel megaveel politie verschenen op het plein’. De steekpartij zou buiten plaats hebben gevonden. De eigenaresse van de zaak reageert geschrokken bij Omroep West: ‘Ik heb de kapsalon al meer dan 11 jaar. Dit is verschrikkelijk. Ik heb geen idee wat er is gebeurd’. Zij was op het moment van de steekpartij niet in de kapperszaak aanwezig. ‘Ik werd door mijn man gebeld. Hij zag op de camerabeelden dat er politie in de zaak stond, toen ben ik er meteen heen gegaan’. (foto P.B.)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter