Nieuws
Protestwandeling tegen tramtracé

Dinsdag 30 mei lopen verenigde bewonersorganisaties uit Voorburg-West van het Stationsplein Voorburg, aangevoerd door de Romeinse veldheer Corbulo, naar Huize Swaensteyn aan de Herenstraat, daar waar de gemeenteraad vergadert. Die praat die avond over de komst van een tram tussen Den Haag CS, Binckhorst en  Station Voorburg met aftakking naar Rijswijk. De deelnemers willen met hun tocht hun zorgen over het voorliggende tracé aan burgemeester Martijn Vroom overbrengen. Er wordt op 30 mei om 18:45 uur verzameld op Stationsplein. Om 19:00 uur start de tocht naar de Herenstraat. De vergadering van de gemeenteraad  begint om 19.30 uur. Inwoners kunnen de vergadering volgen vanaf de publieke tribune in de raadzaal of via internet.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter