Activiteiten
Open Jeugd Training SEV Leidschendam

Voetbalvereniging SEV nodigt jongens en meisjes tussen de 6 en 12 jaar uit om deel te nemen aan een sportieve Open Jeugd Training op woensdag 31 mei. Dit is dé kans voor kinderen om hun voetbalskills te laten zien, nieuwe vrienden te maken en plezier te hebben op het veld. Tijdens de Open Jeugd Training zullen trainers van SEV de jonge voetballers en voetbalsters begeleiden en uitdagen met een reeks trainingsactiviteiten. De training is geschikt voor iedereen. De jongeren trainen mee met het team dat het beste past bij hun leeftijd en niveau. Locatie: Sportpark Kastelenring in Leidschendam. Aanvang 17:00 uur (inloop om 16:45 uur), einde 18:00 uur. Na de training staat er voor alle voetballertjes nog een broodje knakworst klaar. Ouders en verzorgers zijn ook van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Remco Frerichs via sevleden@sev-voetbal.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter