Activiteiten
Theater Ludens in het nieuw

Theater Ludens gooit het vanaf 1 juni 2023 over een andere boeg. Na 10 jaar is het volgens de directie tijd voor een flinke opfrisbeurt. Daarom trakteert men zichzelf én de buitenwereld op een nieuwe website, een nieuw logo en een opgefriste programmering. Het tienjarig bestaan wordt komend jaar gevierd als het theater 11 jaar bestaat. ‘We zijn altijd al een beetje eigenzinnig geweest’, aldus de directie

Deze eigenzinnigheid heeft men ook in het nieuwe logo tot uitdrukking willen brengen: ‘Fris en modern zonder onze eigen kleuren te verliezen. Eigenzinnig, in wie en wat wij zijn. Wij behouden onze identiteit; dat kenmerkt Theater Ludens ook in het nieuwe seizoen 2023-2024. We gaan nieuwe dingen doen, nieuwe accenten in onze programmering aanleggen. Meer accent op jong talent, jeugd, hedendaags, vernieuwend en nóg meer oog voor kwaliteit’.

‘Nieuwe accenten als een fijne selectie van onze mooiste, meest kwalitatieve voorstellingen en concerten (de Parels van Ludens), ons uitgebreide jeugdaanbod (kinderfilms op zondagochtend, jeugdtheater en Jeugdtheaterschool LV), onze luierconcerten op de zondagmiddag (de Zalige Zondag), ons klassieke lunchconcertenaanbod en de cabarettoppers van morgen (Jong Cabaret Talent). En samen met de Bibliotheek aan de Vliet en de Rijswijkse Schouwburg lanceren wij in september een nieuw filminitiatief: TheaterCinema. Een breed en kwalitatief filmaanbod voor jong en oud met af en toe iets extra’s. Zo komt regisseur Martin Koolhoven komend seizoen vier keer naar Ludens met zijn Keuze van Koolhoven’.

‘Wilt u meer weten over die nieuwe accenten? Bezoek onze vernieuwde website www.theaterludens.nl en klik bovenin op ‘UITGELICHT’. Veel nieuwe dingen dus. Maar we behouden wat ons zo succesvol maakt: gezelligheid, gastvrijheid, sympathieke toegangsprijzen; een theater voor iedereen. Een fijne plek om te zijn’.

‘Ludens heeft oog voor onze stad en onze inwoners. Wij zijn een theater met een sterk cultureel-maatschappelijk karakter. Wij werken nauw samen met onze lokale culturele en maatschappelijke partners. Dat resulteert in meer dan 400 culturele activiteiten per jaar. Door onze inzet heeft het lokale cultureel-maatschappelijke landschap kleur op de wangen gekregen en vinden veel inwoners, organisaties en instellingen bij ons een cultureel huis. U bent meer dan welkom’.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter