Mening
U zegt het maar: Meerlaags parkeergarage bij de Mall NEE!

‘In Vlietnieuws van 31 mei werd in de rubriek ‘Mening’ gepleit voor een meerlaagse bovengrondse parkeergarage op P1 bij de Mall, grenzend aan de Heuvelweg, de Via Verdi en het Zijdepark. Typisch een pleidooi van iemand die daar niet woont.

Als omwonenden zijn we hier mordicus tegen, omdat we ons portie overlast met de komst van de Mall nu echt wel gehad hebben. Zo’n foeilelijke stalen constructie voor je neus tast onze woonkwaliteit nog verder aan en leidt tot nog meer autoverkeer rond de Mall. Omwonenden willen niet nog meer autoverkeer; wij willen juist minder autoverkeer naar de Mall. Er zijn al ruim 4000 parkeerplekken; nog meer verkeer aantrekken in zo’n dichtbevolkte woonomgeving is ongepast.

Bezoekers van de Mall die op dagen met extra drukte geen gebruik wensen te maken van P&R faciliteiten en daardoor lang in de file staan, moeten dat ongemak als gevolg van hun eigen keuze niet afwentelen op de leefomgeving van de omwonenden, maar zelf de consequenties dragen: langer in de file staan of het kleine ongemak van de P&R faciliteit gaan accepteren’.

(Jos Dekkers)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter