Nieuws
Geen Sloop Emma wordt Platform Monumentaal Emma

De bewoners van het Emmastraatcomplex  in Voorburg en het Platform Geen Sloop Emma zijn blij dat de eerste versie van het Gemeentelijk Monumentenpaspoort voor de wijk klaar is. In het Monumentenpaspoort wordt beschreven welke kenmerken van de huizen behouden dienen te blijven bij onderhoud, verduurzaming en renovatie. De definitieve versie zal binnenkort gepresenteerd worden.

Er is een nieuwe fase aangebroken waarbij de aandacht van het voorkomen van sloop verlegd wordt naar verduurzaming, onderhoud en het voor het voetlicht brengen van de bijzondere historie van dit tuindorp. De naam van ‘Geen Sloop Emma’ is dus niet meer actueel en toekomstgericht, vandaar dat er is gekozen om het Platform een nieuwe naam te geven: Platform Monumentaal Emma.

Bent u geïnteresseerd in erfgoed, duurzaamheid en sociale woningbouw of gewoon in het Emmastraatcomplex in het bijzonder dan kunt u zich bij het Platform Monumentaal Emma aan te sluiten. Dat kan door een bericht te sturen naar MonumentaalEmma@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter