Nieuws
Zomercampagne HTM van start

De zomercampagne van HTM is gestart. ‘HTM brengt je deze lange zóóómer snel en voordelig naar strand, terras en park. Met maar liefst 9 strandlijnen ben je zo in Scheveningen of Kijkduin. En dat zonder parkeergedoe’, aldus de vervoerder. Het gaat dan om tram 1, 9, 11 en bus 21, 22, 23, 24, 26 en 28.

HTM biedt een zomer groepsretour aan. Voor € 8,95 reizen maximaal 5 personen van en naar hun bestemming. Met dit ticket reist mn in alle trams en bussen van HTM. Dit ticket is exclusief verkrijgbaar HTM Ticket App.

Daarnaast is er Park+Beach. Park+Beach combineert de autorit met het openbaar vervoer. Park+Beach is beschikbaar vanaf € 6,- (24 uur parkeren met 1 reiziger).Voor iedere medereiziger betaalt u € 1,- extra (maximaal 4 medereizigers per auto). Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis mee. Volgens HTM beschermt Park+Beach tegen hoge parkeerkosten en is er altijd zekerheid van een parkeerplek. Iedere dag beschikbaar tussen 8 juli en 28 augustus. Zie https://park-beach.nl/

HTM heeft een aantal trams en bussen aan de buiten- en binnenkant voorzien van zomerse taferelen. Op zo’n 25 halten geeft HTM aan hoeveel minuten het duurt voordat de reiziger aan de kust is. ‘Vaak is dat sneller dan met de auto, voordeliger én levert de reis per tram of bus geen parkeerstress op’, aldus de vervoerder.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter