Mening
U zegt het maar: Omwonenden Kennedyplein zijn overlast zat

‘Afgelopen week is het in de avonduren en nacht regelmatig zeer onrustig op het President Kennedyplein in Leidschendam. Schreeuwende jongeren / jong volwassen, luide muziek, racende toeterende auto’s, scooters en motoren. Liefst zonder helm want dat is stoer! Daarnaast is het mooie gelegenheid voor het gebruik van lachgas, etenswaren, energiedrankjes en andere dranken. Na het nuttigen hiervan, kan je deze dan klakkeloos op straat smijten, want je woont hier toch niet.

Naast dat dit ten koste gaat van de nachtrust van de bewoners van de wijk, geluidsoverlast geeft en de overlast geeft van ratten, meeuwen en andere ongedierte toeneemt, gaat er ondanks dit alles bij dit stelletje hersenloze asociale personen geen belletje rinkelen, ondanks dat de vuilnisbakken maximaal 10 meter van hun afstaan.

Aangezien we als bewoners van De Heuvelwijk, deze idioten met de auto, motor of scooter uit de wijk zien vertrekken als het ‘feestje’ is afgelopen, blijven wij bewoners zitten met de rotzooi. Helaas heeft de politie niet genoeg tijd en mankracht om bij klachten direct handelend op te treden, maar waar is de gemeentelijke handhaving? En wat doet de gemeente hieraan? Het opruimen van de rotzooi, waarschijnlijk maandag pas, komt voor rekening van de gemeente en indirect van de inwoners van Leidschendam-Voorburg.

Sinds wanneer hebben asocialen meer rechten dan de bewoners van een wijk? Gemeente treedt hier tegen op, desnoods wordt het President Kennedyplein tussen 22.00 en 07.00 uur met hekken afgesloten. Dit gaat alle grenzen van fatsoen voorbij’.

Een verontruste slapeloze wijkbewoner
(naam bekend bij de redactie)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter