Nieuws
Informatiebijeenkomst schone energie

Een bijdrage van de gemeente: ‘Ben je woningeigenaar of lid van een VvE in de wijk De Heuvel/Amstelwijk in Leidschendam? Meld je dan snel aan voor de 2e informatiebijeenkomst Schone Energie op dinsdag 4 juli. Tijdens deze avond informeren wij je over eerder onderzoek, de mogelijke energieoplossingen, de beschikbare gratis energiescans (maatwerkadvies en onderzoek voor je duurzaam meerjaren onderhoudsplan, (oftewel DMJOP) én de planning van de overgang naar schone energie.  Daarnaast kun je natuurlijk al je vragen stellen én horen we graag wat je nodig hebt. Overgaan op schone energie in De Heuvel/Amstelwijk doen we namelijk samen. Kom je ook? Ga naar: www.lv.nl/aanmeldenwoningeigenaar‘.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter