Nieuws
Eerste 46 woningen Schakenbosch

Schakenbosch b.v. wil starten met de bouw van de eerste 46 woningen op het gelijknamige landgoed in Leidschendam. Dat blijkt uit de aanvraag van een omgevingsvergunning. De panden moeten in het deel van Schakenbosch komen dat naast Schakenbosch jeugdzorg en sportpark Kastelenring aan ligt.

Bij de woningen gaat het om 19 geschakelde woningen (De Boomgaard) met een prijs vanaf 669.500 euro, alsmede om 13 vrijstaande, 10 half vrijstaande en 4 rijtjeswoningen (Het Lint) met een verkoop prijs vanaf 712.500 euro.

Vanaf de bestaande Bouwlustweg komt er een nieuwe weg – Herbertslaan genoemd – waaraan de woningen aan beide zijden worden neergezet. De Herbertslaan moet in de toekomst door lopen naar het bouwproject Noorthey.

Bij elke woning komen twee parkeerplaatsen. Daarnaast is er een ‘parkeerschuur’ geprojecteerd met 18 plaatsen. De verkoop van de woningen is inmiddels gestart.

In de stukken wordt als opdrachtgever ‘Landgoed Voorlei’ genoemd, doch dat bedrijf bestaat niet volgens de Kamer van Koophandel. Schakenbosch b.v. is eigendom van Kondor Wessels projecten b.v. en Borghese Real Estate.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter