Activiteiten
Franje & Oranje nog drie maanden te zien

De tentoonstelling ‘Franje & Oranje’ op kasteel Duivenvoorde is een groot succes gebleken. Vanwege de overweldigende belangstelling heeft het museum besloten om in juli en augustus extra openingstijden aan te bieden. Bezoekers zijn nu van harte welkom van woensdag tot en met zondag, tussen 11.00 en 17.00 uur. Bij een bezoek aan de tentoonstelling kunnen gasten genieten van een boeiende audiotour of deelnemen aan een rondleiding onder begeleiding van een deskundige gids. De tentoonstelling werpt licht op de nauwe band tussen de bewoners van Duivenvoorde en het huis van Oranje en Oranje Nassau. Het toont hoe deze band door de eeuwen heen is gegroeid en welke belangrijke (politieke) functies de bewoners van het landgoed aan het hof hebben bekleed. Kaartverkoop via https://ticketteam.kasteelduivenvoorde.nl/nieuw/#/tickets/entrance-tickets

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter