Nieuws
Natte seizoensafsluiting bij SEV

De feestelijke seizoensafsluiting voor de voetballers tussen 7 en 13 van SEV in Leidschendam is volledig in het water gevallen. Niet door het slechte weer maar door het speciale watervoetbalveld dat was neergelegd. Voor de kleinsten was er een springkussen. Er kon punten geschoten worden op het speciale gatendoek. Maar de grootste lol hadden de jongens en meisjes in het speciale watervoetbalveld. Door een paar centimeter water in dit veld waren de acties spectaculair. En de kinderen drijfnat. Om af te koelen van al deze actie konden ze ook nog onbeperkt Slush tappen. Om de honger te stillen was er een jeugd-BBQ. Waar het vlees op kosten van de vereniging was, zorgden de ouders voor alle bijgerechten. Van fruitspiesen tot pastasalades en van stokbrood tot tiramisu; iedereen kwam met lekker eten aanzetten. Eind augustus beginnen de trainingen weer. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via www.sev-voetbal.nl Vragen? sevleden@sev-voetbal.nl

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter