Nieuws
Welk gezin biedt Felicia een warm thuis?

In haar video beschrijft Felicia een ‘typical day’ in haar leven. Welk gastgezin herkent zich hierin of in één van haar hobby’s, zoals potten schilderen. Geen hobby’s die je iedere dag hoort, tenslotte. Misschien dat Felicia u als gastgezin ook andere dingen laat ontdekken.

Eind augustus 2023 is het voor Felicia zover: zij komt naar Nederland. Felicia gaat een jaar meedraaien in het voortgezet onderwijs in Nederland en wonen bij een gastgezin. Zij kijkt er enorm naar uit en wil graag onze Nederlandse cultuur en mentaliteit leren kennen. Er is alleen één probleem voor haar, zij heeft nog geen gastgezin. Zonder dit gastgezin mag Felicia niet naar Nederland komen. Leert zij dus niets van hoe wij in Nederland met elkaar omgaan of hoe lekker haring en drop is. Maar leren wij ook niet hoe het leven in het Duitse Schwarzwald is, waar Felicia vandaan komt. Daarom de vraag: ‘Bij welk gastgezin mag de creatieve en positieve Felicia tot de zomervakantie 2024 komen wonen? In de video stelt Felicia zich voor. Wie Felicia een warm thuis wil bieden wordt verzocht contact op te nemen met het High School Holland, 085 – 2224 810 of highschoolholland@travelactive.org Op de website vindt u meer informatie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter