Nieuws
College te gast bij Woej

B&W vergaderde deze week op een andere locatie dan gebruikelijk: zij waren te gast bij wijk- en dienstcentrum De Groene Loper van Woej. Na een lunch, verzorgd door vrijwilligers van Woej, werd het college verrast met een pubquiz. Weliswaar zonder bier & bitterballen, maar gelukkig wel 17 vragen, vol ‘weetjes en feitjes’ over de dienstverlening van Woej.

Aansluitend kregen de leden van het college ieder vijf praktische casussen die het uitgangspunt vormden om in gesprek te gaan met verschillende diensten binnen Woej, zoals Samenlevingsopbouw, Sociaal Juridische Dienstverlening, Vervoer, Ouderen advies, Welzijn op Recept en de vrijwilligerscentrale LVvoorElkaar.

Deze casussen gaven concreet inzicht over de dagelijkse praktijk van het werkveld van Woej en zo ontstonden er mooie gesprekken tussen de leden van het college en beroepskrachten en vrijwilligers. Het college was onder de indruk hoe breed en divers Woej zich inzet, dat uiteraard mede mogelijk gemaakt wordt dankzij de inzet van alle 380 vrijwilligers.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter