Activiteiten
Voorburg Jazz Culinair in beeld
Voorburg Jazz Culinair beleefde afgelopen weekend een geslaagde editie. Wie wil terugkijken naar optredens uit eerdere jaren kan tot en met zondag 9 juli aanstaande terecht in Foto Atelier BW5 aan het Zwartepad 5 in Voorburg.
Lily Armstrong, Bertine van Brakel, Henk Knoester, Hilbert Krane, Ronald Meekel en Carl Mierop maakten foto’s van onder andere Jules Deelder, Cesar Zuiderwijk, Rinus Gerritsen, Rob Agerbeek, Boris van der Lek en The Organ Grinder met Benjamin Herman. Ook een sfeerbeeld van de Van Schagenstraat ontbreekt niet. Zondag 9 juli is er ter afsluiting van 15.00 – 16.00 uur een jazzconcert met Davide Rasetti op de piano. Gratis toegang, vrijwillige bijdrage na afloop. Foto Atelier BW5 is geopend op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter