Nieuws
Opblaaskrokodil apart ingezameld

Een bericht van Avalex: ‘Opblaasbare zwembadjes, luchtbedden, strandballen en vrolijke opblaasfiguren; heerlijk al die waterpret in de zomer. Is je zwembadje of opblaaskrokodil kapot? Deze producten van zacht PVC kunnen nu gerecycled worden. Dat spaart CO2-uitstoot en grondstoffen. Kom naar één van de milieustraten van Avalex en maak gratis gebruik van de aparte container voor met de mond opblaasbaar waterspeelgoed. Het betreft een inzamelproef die loopt tot eind oktober. Tot nu toe kon men deze producten alleen kwijt bij het restafval of grofvuil. Ze mogen niet in de PMD-container want het zijn geen verpakkingen. Bovendien is het zachte PVC schadelijk voor de sorteerinstallatie’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter