Nieuws
Julienne Brouwers presenteert Jeugdzonde

Thrillerschrijver Julienne Brouwers uit Den Haag brak door met de thrillers ‘Ziek van Jou’ en ‘Dubbel Bedrog’Beide boeken zijn maandenlang een Kobo-bestseller geweest, Dubbel Bedrog stond nummer 1 op de Kobo Nieuw Talent Lijst en Ziek van Jou stond vorige zomer op plek 1 bij de Storytel spannende luisterboeken. Nu is er haar nieuwe thriller ‘Jeugdzonde’.

Synopsis Jeugdzonde: Op een regenachtige ochtend rijdt Julia gehaast door het donker over de autoweg naar een belangrijke werkafspraak, als plotseling een persoon midden op de weg staat. Remmen is te laat en ze rijdt in volle vaart op het slachtoffer in. Tot grote afschuw van Julia blijkt de man op slag dood, waarop ze wordt aangehouden door de politie.

 Algauw blijkt dit tragische verkeersongeluk slechts het begin van een reeks schokkende gebeurtenissen, die het leven van Julia volledig op zijn kop zetten. Wanneer diep weggestopte herinneringen uit haar jeugd worden losgewoeld, besluit Julia op zoek te gaan naar antwoorden. Ze is vastbesloten de complexe waarheid boven water te krijgen, zelfs als dit betekent dat haar eigen leven op het spel komt te staan.

ISBN ebook: 9789083034881; ISBN paperback: 9789083034898. Prijs: €9.95 (ebook), €20.00 (paperback).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter