Nieuws
Beter schoolplein De Zonnewijzer
Het schoolplein van basisschool De Zonnewijzer, Rijnlandstraat Leidschendam, is toe aan verbetering. Het huidige schoolplein bestaat uit betontegels en er is beperkte ruimte om te spelen en om de fietsen te stallen. Bekeken wordt hoe het stallen van fietsen voor leerlingen beter en veiliger kan, hoe het schoolplein kan worden uitgebreid en hoe het schoolplein kan worden vergroend. Vanuit de school is hiervoor een werkgroep opgericht met leerkrachten en ouders. Wethouder Jeffrey Keus heeft met Jan Bert Zweers (directeur De Zonnewijzer) een intentieovereenkomst getekend om de verbetering van het schoolplein gezamenlijk te verkennen. Tijdens de zomervakantie wordt gestart met het vervangen van de oude speeltoestellen. (foto gemeente LV)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter