Nieuws
Indelingen lokale voetbalclubs

De KNVB heeft de indelingen bekend gemaakt voor het voetbalseizoen 2023-2024. Die zien er zo uit:

= 4e divisie B. RKAVV komt uit tegen ASWH (Hendrik Ido Ambacht), Capelle (Capelle aan den Ijssel), DSO (Zoetermeer), sc Feyenoord (Rotterdam), FC ’s-Gravenzande, HBS (Den Haag), Heerjansdam, LRC (Leerdam), Nieuwenhoorn, Poortugaal, RVVH (Ridderkerk), Smitshoek (Barendrecht), VOC (Rotterdam), Westlandia (Naaldwijk), Zwaluwen Vlaardingen.

= Eerste klasse C. Forum Sport speelt tegen svv Den Hoorn, Die Haghe (Den Haag), sv Honselersdijk, LFC (Leiden), sv Nootdorp, RKDEO (Nootdorp), FC Skillz (Den Haag), TAC’90 (Den Haag), VELO (Wateringen), Valken’68 (Valkenburg), Voorschoten’97, Wippolder (Delft).

= Derde klasse B. VV Wilhelmus treedt aan tegen: Ariston’80 (Delft), Blauw-Zwart (Wassenaar), Concordia (Delft), DSVP (Pijnacker), DWO (Zoetermeer), Duindorp SV (Den Haag), Full Speed (Delft), Graaf Willem II VAC (Wassenaar), HMSH (Den Haag), KMD (Wateringen), Laakkwartier (Den Haag), PGS/Vogel (Den Haag), VV Schipluiden.

= Vierde klasse A. Stompwijk ‘92 kruist de degens met Alphen (Alphen aan den Rijn), FC Oegstgeest, Floreant (Boskoop), MMO (Hoogmade), Meerburg (Zoeterwoude), NSV’46 (Noorden), Nicolaas Boys (Nieuwveen), Roodenburg (Leiden), SJZ (Zoeterwoude), Sporting Leiden, Teylingen (Sassenheim), Warmunda (Warmond), VV Woubrugge.

= Vierde klasse D. SEV bindt de strijd aan met DHL (Delft), Deltasport (Vlaardingen), MSV’71 (Maassluis), Maasdijk, Quintus (Kwintsheul), RVC Celeritas (Rijswijk), SEP (Delft), Te Werve (Rijswijk), VDL (Maassluis), Vredenburch (Rijswijk), FC Zoetermeer.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter