Nieuws
Kerkbrug Voorburg dicht

De provincie voert onderhoud uit aan de Kerkbrug Voorburg. Vanaf heden tot 18 augustus is de brug daarom volledig afgesloten voor verkeer. Ook scheepvaartverkeer kan beperkt plaatsvinden. Het verkeer wordt omgeleid via de Fonteynenburghlaan en/of de Wijkerlaan. Later dit jaar volgt onderhoud aan de Wijkerbrug (september) en de Nieuwe Tolbrug (november). Dit onderhoud aan deze monumentale bruggen bestaat onder andere uit het vernieuwen van de brugaandrijving (zoals tandwielen) en de elektrotechnische installatie (bijvoorbeeld kabels en computeronderdelen). Ook wordt de brug compleet geverfd. Daarnaast vernieuwen en verplaatsen de werkers de brugcamera’s en bedieningskasten van de bruggen. De kasten krijgen een minder zichtbare plek. Zo versterkt de provincie de uitstraling van de monumentale bruggen in de omgeving.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter