Nieuws
Flexwoningen Stompwijk worden permanent

De gedachte 40 flexwoningen in Stompwijk worden omgezet in permanente woningen. Dit kan nu de zogenoemde Bouwstroom Haaglanden op gang komt: de bouw van 2000 appartementen door woningcorporaties in de Haagse regio. B&W onderzochten de mogelijkheid 40 flexwoningen (tijdelijke woningen voor mensen die dringend woonruimte nodig hebben) in Stompwijk te realiseren. Daarvoor waren Zustersdijk 18 (plek oude Dorpshuis) en Van Santhorststraat 3 (plek oude school) gedacht. Verantwoordelijk wethouder Bianca Bremer heeft de gemeenteraad nu laten weten dat het zal gaan om permanente woningen. Welke corporatie ze gaat realiseren, ViDomes of Wooninvest, is nog niet bekend. Ooit werd Stompwijk beloofd dat er tien nieuwe woningen per jaar kwamen. Dat is echter nooit gebeurd. Nu wordt er volgens wethouder Bremer gewerkt aan 104 nieuwe woningen in dit deel van de gemeente. Hoe ze tot dat aantal kwam meldt de bestuurder niet.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter