Nieuws
Dr. van Noortstraat één richting

De Dr. van Noortstraat in Stompwijk wordt een éénrichtingstraat. Het nieuwe regime gaat maandag 18 juli in en duurt vooralsnog een jaar. B&W geven daarmee uitvoering aan een reeds lang bestaand voornemen dat gesteund wordt door bewoners van Stompwijk en de Adviesraad. Sinds de opening van de Veenpoldersweg in 2022 wordt de Dr. van Noortstraat minder gebruikt door doorgaand verkeer. Echter, zodra er filevorming op de A4 is, wordt de Dr. van Noortstraat regelmatig gebruikt als sluiproute. Het voornaamste doel van het éénrichtingverkeer is om het doorgaande verkeer nog meer over de Veenpoldersweg te laten rijden. Vanaf de kruising met de N206 kan doorgaand verkeer niet meer de Dr. van Noortstraat rijden. Datzelfde geldt vanaf de Huyssitterweg het dorp in. Bestemmingsverkeer kan nog wel vanaf de Veenpoldersweg de Dr. van Noortstraat bereiken via de Huyssittersweg en de Westeinderweg. Tussen de Huysstterweg en Dr. van Noortstraat 10 en tussen de Westeinderweg en de N206 is het bestemmingsverkeer in één richting toegankelijk.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter