Nieuws
Wethouder heeft eigen bedrijf

Wethouder Astrid van Eekelen (VVD) heeft een eigen bedrijf: Van Eekelen communicatie. Het is een éénmanszaak, bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op haar woonadres in Voorburg. De onderneming bestaat sinds 1 juli 2015. Het bedrijf is door de wethouder niet opgegeven bij haar nevenfuncties.

Van Eekelen communicatie is actief in de sector ‘overige recreatie’. Als omschrijving staat bij de Kamer van Koophandel: ‘Het organiseren van evenementen en het managen van uw ondernemersactiviteiten’. De wethouder heeft economische zaken en evenementen in haar portefeuille.

Van Eekelen is sinds 2018 wethouder. Ook in de coalitie VVD, CDA, PvdA (2006-2010) was ze al enige tijd wethouder.

Begin 2020 bleek Van Eekelen bestuurslid te zijn bij de Stichting dierenweide Schakenbosch. Ook die functie had zij niet gemeld, zo onthulde Vlietnieuws destijds. Na de publicatie zei Van Eekelen die functie op en werd zij ook geschrapt in het register van de Kamer van Koophandel.

Als gemeenteraadslid was Astrid van Eekelen als beleidsmedewerker actief bij de jeugdzorginstelling Schakenbosch. Vanuit die functie was zij toegetreden tot het bestuur van de Stichting dierenweide Schakenbosch, om daar de dagbesteding mede vorm te geven, aldus een woordvoerster van de wethouder in 2020. Ze had de laatste jaren echter geen actieve rol meer hebben vervuld. Bij Schakenbosch vertrok zij wegens het wethouderschap dat medio 2018 startte. (foto gemeente)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter