Nieuws
Eigen bedrijf wethouder; vergeten

Gisteren meldde Vlietnieuws dat wethouder Astrid van Eekelen een eigen bedrijf had, hetgeen zij niet als nevenfunctie had gemeld. Bovendien is het bedrijf actief in een sector waar zij als wethouder zelf over gaat. In een reactie op het bericht laat de wethouder het volgende weten: ‘Tijdens mijn raadslidmaatschap in 2015 heb ik een eenmanszaak opgericht. Deze is echter nooit actief geweest. De inschrijving bij de KvK (Kamer van Koophandel, red.) was uit mijn beeld verdwenen en er stond dus nog steeds een slapende eenmanszaak op mijn naam. Door het artikel op Vlietnieuws werd ik hier aan herinnerd en heb ik vandaag alsnog met terugwerkende kracht de inschrijving beëindigd’. (foto gemeente)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter