Activiteiten
Wijkfeest in Prinsenhofpark

Voor de tweede keer organiseert Prinsenhofevenementen een wijkfeest met infomarkt in het Prinsenhofpark te Leidschendam. Dit gebeurt zaterdagmiddag 15 juli, is gratis toegankelijk en duurt van 12 tot 17 uur. De locatie is vanaf de Gravin Juliana Stolberglaan, via de ingang aan de Prinses Carolinalaan / naast het basketbalveld en De Loopplank in Leidschendam.

Voor de kinderen is er een zweefmolen en een springkussen. Ook mogen zij op een kleedjesmarkt hun speelgoed verkopen, aanmelden hiervoor is niet nodig. Er zijn partytenten met tafels en zitjes, waar van 12 tot 14 uur koffie en thee wordt geschonken. Ook aan de kinderen is gedacht met wat lekkers. De lokale dansschool Creasi zal optreden om 13 uur en 15 uur. Tot 15 uur is er een infomarkt met kramen waar maatschappelijke en sociale organisaties zich presenteren. 

Door middel van dit feest hopen zij de sociale cohesie tussen de bewoners te bevorderen. Bij dit wijkfeest kunnen bewoners kennismaken met andere wijkbewoners. Op de infomarkt kunnen sociaal maatschappelijke organisaties in gesprek met de wijkbewoners.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter