Nieuws
Ziekenhuisgroep kiest architect bouwprogramma

Gortemaker Algra Feenstra (G.A.F.) en Royal HaskoningDHV zijn geselecteerd als de architect en installatieadviseur van het bouwprogramma van ziekenhuisgroep HMC.

G.A.F. en Royal HaskoningDHV zijn toonaangevende organisaties, met veel kennis van de zorg en ervaring met vergelijkbare grote opdrachten van vernieuwbouw in Nederlandse en buitenlandse ziekenhuizen. G.A.F. realiseerde bijvoorbeeld het ontwerp voor het St. Antonius ziekenhuis, de Noordwest ziekenhuisgroep in Alkmaar, het Rijnstate Elst ziekenhuis en ziekenhuis Bernhoven. Zij ontwierpen voor HMC eerder het radiotherapiecentrum in HMC Antoniushove.

Royal HaskoningDHV brengt ook veel ervaring mee over hoe installaties in het ziekenhuis optimaal kunnen worden ingericht. Zij waren eerder betrokken bij onder meer de (ver)nieuwbouw van Maastricht UMC+ en nieuwbouwprojecten als Medisch Centrum Leeuwarden en het recent opgeleverde Tergooi MC in Hilversum.

De architect en installatieadviseur richten zich eerst op het ontwerp en de realisatie van het vernieuwen van de Intensive Care en de operatiekamers Westeinde en Antoniushove. (foto Michel Groen)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter