Nieuws
Losliggende stoeptegels zorgen voor valpartij

Wijkertegenwoordiger Ap de Heus komt met een schokkend bericht: ‘Ik kreeg van een bewoner van de Hartzstraat in Voorburg een melding dat er een  vrouw met een taxi naar het gezondheidscentrum Savalle op de Savallelaan in Voorburg werd gebracht. Ze stapte uit de taxi en viel over de losliggende tegels  die daar lagen. De politie werd gebeld. Die is gekomen en die vond het verstandig om een ambulance te bellen. De vrouw is meegenomen voor verder onderzoek. Ik hoorde van bewoners dat al twee keer is gemeld bij de gemeente dat daar losliggende tegels liggen. Ik hoop dat de gemeente eens meer daadkracht toont om de losliggende tegels wat vlugger te repareren’. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter