Nieuws
Vliet & Burgh ontvangt donatie

Afgelopen maand ontving Jeugdhuis Vliet & Burgh (Leger des Heils, Oosteinde 102 Voorburg) een donatie van ruim €10.000 van Tafelronde 103 Voorburg en hockeyclub Cartouche. De jeugdzorginstelling gebruikt deze bijdrage voor de verbouwing van een van de gebouwen om de opgevangen kinderen meer huiselijkheid en warmte te geven.

In februari organiseerden Tafelronde 103 Voorburg samen met Cartouche de pubquiz De Slimste van Voorburg 2023. Zo’n 55 teams streden om de titel en brachten daarmee meer dan €10.000 bij elkaar voor het goede doel. De jeugdinstelling geeft kinderen tussen 6 en 12 jaar voor langere tijd een veilig huis. Meer informatie over de verbouwing en de sponsoractie op de website https://www.legerdesheils.nl/artikel/vlietenburgh

Tafelronde 103 Voorburg is een vereniging voor mannen tussen 25 en 40 jaar oud, die naast veel lol maken met elkaar, stimuleert dat kennis en ervaringen wordt uitgewisseld, en zo bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing van de leden. De vereniging zet zich in voor (inter)nationale doelen en draagt bij aan de gemeenschap. Hockeyclub  Cartouche is de grootste buitensportclub van Leidschendam-Voorburg met ruim 2000 leden van 7 tot 75 jaar. Cartouche Heren 1 speelt in de Promotieklasse en Dames 1 in de overgangsklasse.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter