Activiteiten
Cultureel muzikaal spektakel

Trotse Hagenees en internationaal bekende artiest Frenna brengt op 22 juli een festival naar het Zuiderpark in Den Haag. 7Fest belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij muzikaal talent en culturele diversiteit samenkomen onder één dak. Met een missie om mensen van diverse achtergronden en muzikale interesses met elkaar te verbinden, is 7Fest veel meer dan zomaar een muziekevenement. Het festival omarmt diversiteit en biedt een platform voor meer dan vier verschillende genres: Amapiano, Tech House, Urban en Latin. Hierdoor kunnen bezoekers genieten van een brede variatie aan muziekstijlen, die allemaal samenkomen op één dag en op één locatie. Met zes stages is 7Fest een smeltkroes van internationaal talent. Tickets zijn beschikbaar via 7fest.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter