Nieuws
Volop werk voor nieuwe verkeerslichten

Een bijdrage van Marian Turkesteen: ‘Vanmorgen wandelde ik weer door Voorburg en zag ik dat er hard gewerkt wordt om de verkeersregelinstallatie op het kruispunt Aart van der Leeuwkade – Bruijnings Ingenhoeslaan – Koningin Julianalaan te vervangen. Stoepen en straten zijn opengebroken, elektriciteitskabels hangen in de lucht, tijdelijke verkeerslichten zijn geplaatst; kortom, er wordt alles aan gedaan deze klus zo snel en goed mogelijk te klaren. De gemeente gaat op zeven plekken de verkeersregelinstallaties vervangen. De installaties krijgen een nieuw programma, waardoor de doorstroming van alle verkeersdeelnemers vlotter zal verlopen.  Dit kruispunt is als eerste aangepakt. De verwachting is dat het werk hier op 29 juli klaar is’.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter