Nieuws
Waterpop in Kakafonie

Vandaag Kevin Hendriks in het programma Kakafonie van Midvliet alles vertellen over het festival Waterpop dat op vrijdag 21 en zaterdag22 juli wordt gehouden in het Hofpark in Wateringen. Aanvang 12.30 uur.

Dit gratis toegankelijke festival is namelijk al meer dan 45 jaar een begrip in heel Nederland. Elk jaar staan lokale helden, maar ook grote internationale namen op de planken om het kleine plaatsje in het Westland eens flink te laten schudden. Door de jaren heen is het bezoekersaantal gestegen. In 1978 waren er ongeveer vijfhonderd bezoekers, nu komen er jaarlijks minimaal vijfentwintigduizend festivalgangers.

Deze zomer vindt de 46e editie plaats. Naast een vernieuwend programma biedt Waterpop straattheateracts, een uitgebreide festivalmarkt en verschillende kinderactiviteiten. Veel cultuur en gezelligheid dus. Enkele van de bands die 21 juli optreden zijn Ruben Hoeke Band, Loveless en Fire. Op zaterdag onder meer Meneertjes Slodde en Vos (kinderband), Eut, The Scratch, High Hi, Marathon, Kuzke en Inge van Calkar.

In het derde uur van Kakafonie is er ruimte voor een hoorspel: het eerste deel van het hoorspel ‘Ja dochter, nee dochter’, een blijspel in drie delen, geschreven door Carl Slotboom en tot hoorspel bewerkt door Hennie van Kleef.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter