Nieuws
Cameratoezicht na explosie Leidschendam

Op de Rozenlaan, hoek Smidslaan/Karpaten in Leidschendam is door de politie een camera neergezet die de Karpaten in het vizier heeft. De camera blijft vooralsnog drie maanden staan. Aanleiding vormt een explosie die zich in de vroege ochtend van 3 juli bij een voordeur op Karpaten voordeed, gevolgd door een kleine brand. Uit een bericht van burgemeester Martijn Vroom blijkt dat de politie al op 5 juli adviseerde maatregelen te treffen vanwege een verstoring van de openbare orde in Karpaten en de ‘ernstige vrees’ voor verdere verstoring van de openbare orde, waardoor ook de veiligheid wordt bedreigd van de bewoners van de straat en van bezoekers van de straat. De burgemeester en de officier van justitie hebben gehoor gegeven aan de wens van de politie. Vandaar het cameratoezicht. Of het na drie maanden wordt voortgezet wordt alsdan bepaald.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter