Nieuws
Leestip van de bibliotheek
Een bericht vaan de bibliotheek: ‘De zomer is begonnen, wat (hopelijk) meer leestijd betekent. Onze collega’s in de Bibliotheek delen de komende tijd hun boekentips voor de zomer, en we beginnen met Rosanna van de communicatieafdeling. Zij tipt Tokio voor altijd, een prachtig verhaal over Izzy, een Japans-Amerikaanse meisje dat ontdekt dat ze de dochter is van de kroonprins van Japan. Ze gaat naar Japan om meer over haar achtergrond te ontdekken. Hier loopt ze tegen een hoop hindernissen aan, maar wordt ze ook verliefd op Japan. Alleen zal Japan haar ook ooit accepteren? ,,Ik heb altijd al een grote liefde voor Japan gehad en dit boek is echt een ode aan dit prachtige land. Het is lieflijk en romantisch, maar laat ook veel van de Japanse gebruiken zien. Zeker een aanrader voor een zachte zomerdag!”, vertelt Rosanna enthousiast. Bent u ook nieuwsgierig naar dit boek geworden? Leen het dan nu bij de Bibliotheek aan de Vliet.’
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter