Activiteiten
Kaartverkoop Huygens Festival 2023 gestart

De kaartverkoop voor het Huygens Festival 2023 is gestart. Van donderdag 21 september tot en met zondag 24 september vinden er 26 voorstellingen plaats op vijf locaties in het Huygenskwartier Voorburg. Klassieke muziek, wereldmuziek, zang, dans en poëzie laten ook in deze editie bezoekers weer klassiek genieten van amateurs en professionele uitvoerenden. Het thema is dit jaar ’Dromen’.

Tussen de jeugdensembles van het Openingsconcert en het Slotconcert met het Constantijn Sinfonietta onder leiding van Ali Groen, zijn onder andere te noemen het Alkyona Quartet en De Dutch Don’t Dance Division, het Herz Ensemble met Kate Moore, TreSonanz met hun uitvoering van Euridice en Orfeo, het Vocaal ensemble Ludens met Canto Ostinato en dichter Tom Lanoye met muzikale begeleiding.

Kaarten zijn te bestellen via www.huygensfestival.nl Tot 1 september geldt voor vrijwel alle kaartjes een vroegboekkorting.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter