Nieuws
Politie zoekt getuigen tramongeval
Op zondag 16 juli omstreeks 15:30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Heuvelweg te Leidschendam, ter hoogte van de Mall. Bij het ongeval zou een tram en een personenauto betrokken zijn. Helaas zijn kenmerken van de personenauto onbekend gebleven. De tram reed vanaf de Mall in de richting van Voorburg. Net voordat de tram de ondergrondse tunnel inging, moest deze een noodstop maken om een aanrijding met de personenauto te voorkomen. Vermoedelijk zou de personenauto de tram hebben afgesneden. Ter verduidelijking, dit zou op de kruising Weigelia met de Heuvelweg zijn, ter hoogte van de ondergrondse parkeerplaats. Doordat de tram een noodstop moest maken, is er één persoon gewond geraakt in de tram. Heeft u iets gezien of gehoord van dit ongeval, bel dan naar 0900 – 8844.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter