Nieuws
Werkzaamheden aan techniek raadszaal

Gedurende de zomermaanden zal er gewerkt worden aan de techniek in de vergaderzaal van de gemeenteraad. Bestaande kabels worden vervangen en er komen ook nieuwe kabels bij. Dat heeft een woordvoerster van de griffie laten weten. Aanleiding vormen de grote problemen met uitzendingen van raadsvergaderingen via internet die zich eerder dit jaar voordeden. Onderzoek heeft uitgewezen dat de capaciteit van het systeem voor de uitzendingen te gering was. Bovendien waren er technische problemen met de apparatuur. Er heeft ook een onderzoek plaatsgevonden naar alle applicaties die in de loop der tijden binnen het systeem waren aangebracht. Wat alle werken gaan kosten is nog niet berekend. Over de problemen is met de verantwoordelijken binnen en buiten de gemeente gesproken. Kleine aanpassingen zijn al gedaan, de grote worden tijdens de zomervakantie gedaan. Het is de bedoeling dat de gemeenteraad op termijn naar het Raadhuis in Leidschendam gaat verhuizen. Daar zou een nieuwe vergaderzaal ingericht moeten worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter