Nieuws
Al jaren geen onderzoek meer

Al sinds 2019 hebben B&W geen onderzoek meer laten doen naar de doelmatigheid en doeltreffendheid van het gevoerde beleid. Dit ondanks het feit dat zulks volgens de Gemeentewet jaarlijks moet. Er is ook een gemeentelijke verordening uit 2016 waarin staat dat B&W elk jaar een onderzoeksplan vaststellen en het jaar erop rapporteren in de begrotingsstukken.

Dit blijkt uit antwoorden van wethouder Philip van Veller (financiën) op vragen van D66-gemeenteraadslid Lisa Vogelaar. In 2018 en 2019 zijn onderzoeken uitgevoerd naar projectmanagement en evenementenvergunningen. In de jaren 2020 – 2022 heeft geen onderzoek plaatsgevonden. Voor dit jaar hebben B&W nog niets besloten, aldus Van Veller. Hij geeft echter aan dat hij hierop ‘zo spoedig mogelijk’ zal terugkomen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter