Nieuws
Gemeente waarschuwt voor ratten
Een dringende oproep van de gemeente: ‘Zie je een levende of dode rat in de openbare ruimte (op straat, op de weg, in het park of op een plein)? Dat willen we graag weten! Meld het snel via www.lv.nl/probleem-melden of bel 14 070.
Heb je last van ratten in je eigen huis of tuin? Schakel dan een professionele bestrijder in. Adressen vind je op internet. Maar let op: zelf gif gebruiken is verboden!
Huur je je woning? Dan is je verhuurder verantwoordelijk voor goed onderhoud. Ratten kunnen flinke schade aanbrengen aan je woning.  Ze knagen op alles: isolatiemateriaal, kabels, hout. Dus meld rattenoverlast ook aan je verhuurder.
 Kijk op onze website voor meer tips om overlast door ratten te voorkomen en draag bij aan een schone en gezonde gemeente’: www.lv.nl/plaagdieren
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter