Nieuws
Leuke zomergasten in Kakafonie

Ook nu, midden in de vakantie, worden er bijzondere gasten verwelkomd in het radioprogramma Kakafonie bij omroep Midvliet.

Vandaag, zondag 23 juli, rond 12:30 uur komt Sheréna in Kakafonievertellen over het duo ‘Dennis en Sheréna’ en ook komt ze de nieuwe single van dit duo ’Niet verdiend’ laten horen. In november 2022 presenteerden Dennis en Sheréna hun allereerste duetsingle ‘Die ene nacht’. Ze waren hier zelf al heel enthousiast over en gezien de reacties die deze plaat opleverden, bleek dat ze de juiste keuze hadden gemaakt om naast hun solocarrières te starten als duo.

Rond 13:15 uur komt Sébastiaan naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Nieuwe dag’ te laten horen. Je kunt Sébastiaan zo langzamerhand wel omschrijven als een echte muziekkunstenaar. Hij wijkt qua repertoire behoorlijk af van wat de massa uitbrengt en gaat als het ware soms tegen de stroom in. Tot nu toe heeft hem dat geen windeieren gelegd. Met name ‘Angeline’ heeft ervoor gezorgd dat Facebook en Google een behoorlijke vlucht hebben genomen. Na deze oorwurm heeft de uit Den Haag afkomstige entertainer het publiek verrast met andere liedjes om hen te laten zien én horen dat hij qua muziek erg veelzijdig is.

Het programma Sportsignaal is met zomerreces. Kakafonie op zondagmiddag gaat daarom tot en met eind juli een uurtje langer door. In het derde uur is er ruimte voor een hoorspel. Op zondag 23 juli even na twee uur hoor je het tweede deel van het hoorspel ‘Ja dochter, nee dochter’, een blijspel in drie delen, geschreven door Carl Slotboom en tot hoorspel bewerkt door Hennie van Kleef.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter