Nieuws
Stem mee voor de Dance Classics Top 30

Donna Summer, Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, Patrick Hernandez. Allemaal grote namen uit de discoperiode van de 70’s en 80’s. Je gaat deze hits en nog veel meer horen in de speciale Dance Classics Top 30 op zaterdag 5 augustus op Midvliet tussen 15 en 18 uur. Henk Bos en Marcel Breeuwsma tellen af van 30 tot 1 en nemen je mee in de tijd van wijde broekspijpen en spiegeldiscobollen.

En jij kan meehelpen met de samenstelling met jouw favoriete tracks van bijvoorbeeld Gloria Gaynor, Rose Royce, Chic, Diana Ross, Sister Sledge of The Trammps. Stuur jouw favoriete top 5 van disco hits uit de 70’s en 80’s naar redactie@midvliet.nl. Doe dit uiterlijk zaterdag 29 juli en wie weet, hoor je jouw tracks terug in de top 30.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter