Nieuws
U zegt het maar: De scooter staat niet hinderlijk

‘Totaal verbaasd om te zien hoe deze deelscooter door de “bestuurder” is achtergelaten (zie foto). Naast het feit dat het super egoïstisch, is het ook enorm asociaal om de scooter zomaar achter te laten, terwijl ca. 10 meter terug nietjes (zie foto) staan om fietsen en scooters te parkeren. Over deze zomaar achtergelaten scooter melding gemaakt bij de gemeente, gelukkig was de reactie van handhaving: “De scooter staat niet hinderlijk.”

Ben benieuwd wat mensen met een rollator, in een rolstoel, moeilijk te been of ouders met een kinderwagen hier ook zo over denken. Wat een arrogante, luie, onbeschofte reactie van handhaving is dit zeg. Een regelrechte schande!’ (M. Wieffering)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter