Nieuws
Kids Heroes Fun Cruise als besluit van de vakantie

De Kids Heroes Fun Cruise is weer terug! Op zaterdagmiddag 19 augustus vaart er een vrolijke botenparade met ruim dertig boten en daarop vele kinderhelden van Voorburg naar Leidschendam. Rondom de Kids Cruise is een groot (gratis) kinderfeest. Scouting Hubertus-Brandaan verzorgt de regie op het water, Dave Fisser organiseert het kinderfeest in Voorburg en Leidschendam met volop muziek en entertainment.

Dave Fisser, eigenaar van evenementenlocatie Arc Avenue en bekend van A Walk Downtown vertelt: ‘Op zaterdag 19 augustus kunnen kinderen om 13.00 uur verzamelen bij Kinderboekenwinkel In de Wolken (Herenstraat 167) in Huygenskwartier Voorburg. Michel vertelt samen met zijn pop Matz een spannend verhaal.’

‘Daarna gaan we met de kinderen richting Huygens Haven, waar vanaf podiumschip het IJveer (bij restaurant The River) het entertainment start. Rond 13.45 uur komen de eerste boten van de vloot langsvaren met daarop kinderhelden als Buurman en Buurman, Elmo, Popeye, Bugs Bunny en vele anderen.’

Scouting Hubertus-Brandaan verzorgt ook het podiumschip. De Waterscouts varen mee in de parade en zorgen dat de kinderen uit Leidschendam-Voorburg alle levensgrote kinderhelden goed kunnen zien. Verder doen ook schepen mee van de Verenigde Watersport Leidschendam-Voorburg. In totaal zo’n dertig versierde schepen. Op een van de schepen vaart het gemeentebestuur mee.

Rond 14.30 uur vaart de vloot richting Leidschendam. In Leidschendam start rond 14.00 uur een show met Kids Hits en een waterspektakel op het Damplein. Om 15.00 uur wordt de vloot feestelijk onthaald in de sluis van Leidschendam. Daarna gaan de kinderhelden richting het podium voor het uitzwaaimoment.

Kinderen die verkleed komen als hun grote held, maken kans op leuke prijsjes. Een ideale manier om in Voorburg of in Leidschendam de zomervakantie met uw kinderen af te sluiten!

Kijk op de website van Huygenskwartier Voorburg of van Leidschendam Centrum voor meer informatie (onder Events/Evenementen). Die zondag 20 augustus is het ook Koopzondag in centrum Voorburg! Kortom, dit laatste weekend van de zomervakantie is het volop feest, met leuke kramen en kindervermaak in Voorburg en Leidschendam. De Kids Heroes Fun Cruise komt tot stand met ondersteuning van de gemeente Leidschendam-Voorburg, Ondernemersvereniging Huygenskwartier Voorburg, Ondernemersvereniging Leidschendam Centrum en de Verenigde Watersport Leidschendam-Voorburg. (foto’s Michel Groen)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter