Nieuws
Cursus: Met pensioen, en dan?

Binnenkort start de cursus Met pensioen, en dan? De bijeenkomsten worden begeleid door geestelijk verzorger Barbara Zwaan, die gespecialiseerd is in vragen rond zin- en betekenisgeving. De serie bijeenkomsten is voor mensen die bijna met pensioen gaan of die het net zijn. Wanneer u zich aanmeldt zou de organisatie het fijn vinden als u er alle bijeenkomsten bij bent. Zo haalt u het meeste uit de cursus. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Als je met pensioen gaat, neem je afscheid van je werk en de sociale contacten die daarbij horen. Sommige mensen vinden dat fijn en kunnen niet wachten totdat het zover is. Anderen zien er als een berg tegenop, omdat ze niet weten wat ze zouden moeten doen zonder datgene wat hun leven (mede) zin en richting gaf.

Wat betekent het pensioen voor jezelf en je relatie tot je omgeving? Wat is belangrijk voor je en hoe zou je dat vorm kunnen geven? Welke rol spelen anderen daarbij? In deze cursus van drie bijeenkomsten wisselen we hierover met elkaar informatie en ervaringen uit.

Wanneer: Ze vinden plaats op 4,18 september en 2 oktober. Waar: De Groene loper, Van Royenstraat 2 Voorburg. Hoe laat: De inloop is om 14.45 uur.De cursus duurt van 15.00 uur  tot 17.00 uur. Aanmelden: Maaike Smith via maaike.smith@woej.nl, voor vragen kunt u ook bellen naar 06-30208544.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter